Lisansüstü Programlarda Ders Kayıt İşlemleri

Lisansüstü Programlarda ders ekleme–bırakma işlemleri 18 Ekim Pazartesi günü saat 10:00’da açılacak olup 19 Ekim Salı günü 15:00’da kapanacaktır.

Ders ekleme-bırakma açıklamaları için TIKLAYINIZ.

2021-2022 Güz dönemi ders programları OASİS’te ilan edilmiştir.

Mezun olmak için sadece Yüksek Lisans Tezi, Seminer, Dönem Projesi, Doktora Yeterlilik, Doktora Tez önerisi ve Doktora Tezi dersleri kalanların bu derslere OASIS’ten (Öğrenci Bilgi Sistemi) kayıtlanmaları gerekmektedir.

Doktora Programları için Önemli Açıklamalar

Doktora programı öğretim planında yer alan kredili derslerini başarıyla tamamlamayan ve 3,00 Genel Not Ortalaması sağlamayan öğrenciler tez önerisi, doktora yeterlilik, bireysel çalışma, seminer ve tez dersine kayıtlanamazlar.

Programın ilk döneminde olan öğrenciler tez önerisi, doktora yeterlilik, bireysel çalışma, seminer ve tez dersine kayıtlanamazlar.

Tezli Yükseklisans Programları için Önemli Açıklamalar

Tezli yüksek lisans programı öğretim planında yer alan kredili derslerini ve seminer dersini başarıyla tamamlamayan ve 3,00 Genel Not Ortalaması sağlamayan öğrenciler TEZ dersine kayıtlanamazlar.

Tezli yüksek lisans programı ilk döneminde olan öğrenciler SEMİNER ve TEZ dersine kayıtlanamazlar.

Tezsiz Yükseklisans Programları için Önemli Açıklamalar

Tezsiz yüksek lisans programı ilk döneminde olan öğrenciler DÖNEM PROJESİ dersine kayıtlanamazlar.

İzmir Ekonomi Üniversitesi
izto logo
İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı
kuruluşudur.
ieu logo

Sakarya Caddesi No:156
35330 Balçova - İzmir / TÜRKİYE

kampus izmir

Bizi Takip edin

İEU © Tüm hakları saklıdır.