Lisansüstü Programlarda Ders Ekleme–Bırakma İşlemleri

Lisansüstü Programlarda ders ekleme–bırakma işlemleri 22 Şubat 2024 Perşembe günü saat 13:00’da açılacak olup 29 Şubat 2024 Perşembe günü 23:59’da kapanacaktır.

Ders ekleme-bırakma açıklamaları için TIKLAYINIZ.

2023-2024 Bahar dönemi ders programları OASİS’te ilan edilmiştir.

Mezun olmak için sadece Yüksek Lisans Tezi, Dönem Projesi ve Doktora Tezi dersleri kalanların bu derslere OASIS’ten (Öğrenci Bilgi Sistemi) kayıtlanmaları gerekmektedir.

Doktora Programları için Önemli Açıklamalar

Doktora programı öğretim planında yer alan kredili derslerini başarıyla tamamlamayan ve 3,00 Genel Not Ortalaması sağlamayan öğrenciler tez önerisi, doktora yeterlilik, bireysel çalışma, seminer ve tez dersine kayıtlanamazlar.

Programın ilk döneminde olan öğrenciler tez önerisi, doktora yeterlilik, bireysel çalışma, seminer ve tez dersine kayıtlanamazlar.

Tezli Yükseklisans Programları için Önemli Açıklamalar

Tezli yüksek lisans programı öğretim planında yer alan kredili derslerini ve seminer dersini başarıyla tamamlamayan ve 3,00 Genel Not Ortalaması sağlamayan öğrenciler TEZ dersine kayıtlanamazlar.

Tezli yüksek lisans programı ilk döneminde olan öğrenciler SEMİNER ve TEZ dersine kayıtlanamazlar.

Tezsiz Yükseklisans Programları için Önemli Açıklamalar

Tezsiz yüksek lisans programı ilk döneminde olan öğrenciler DÖNEM PROJESİ dersine kayıtlanamazlar.