Diploma ve Diploma Eki Kargo İle Talep Etme

Değerli Mezunlarımız,

T.C. Sağlık Bakanlığı'nın ve Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı'nın yeni Koronavirüs hastalığı (COVID-19) ile mücadele kapsamındaki karar ve önerileri doğrultusunda alınan tedbirler kapsamında, talep etmeniz halinde Diploma ve Diploma Eki belgeleriniz sizlere kargo yolu ile ulaştırılacaktır.

Ayrıca, kare kodlu olarak oluşturulan diploma bilgilerinize e-devlet sistemi üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Kargo gönderimi için aşağıdaki sırayla ;

• OASIS/Başvurular/ İlişik Kesme sayfasında yer alan birimlerle ilişiğiniz olup olmadığını kontrol etmeniz; eğer ilişiğiniz varsa ilgili birimle irtibata geçerek ilişik kesme işlemlerinizi tamamlamanız,

• Hiçbir birimle ilişiğinizin olmaması halinde sayfada sağ alt köşede açılacak olan Kargo ile Diploma ve Diploma Eki Talebi alanından güncel adres ve telefon bilgilerinizi girerek başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Sağlıklı ve başarılı günler dileriz.