Merkezi Sistem ile Öğrenci Kabul Eden Programlarımız için Kayıt Bilgileri

EK YERLEŞTİRME SONUÇLARININ AÇIKLANMASI 25 EYLÜL 2014
EK YERLEŞTİRME KAYITLARI 29 EYLÜL - 03 EKİM 2014

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

• Mezun olduğu orta öğretim kurumundan (lise) alınan diplomanın aslı ya da yeni tarihli geçici mezuniyet belgesi aslı.
  • DGS sınavı yoluyla yerleşen öğrenciler için Meslek Yüksekokulu diploması aslı ya da yeni tarihli geçici mezuniyet belgesi,
  • DGS sınavı yoluyla yerleşen öğrenciler için mezun oldukları Meslek Yüksekokulu’ndan alınacak transkript (not durum belgesi) aslı,
  • DGS sınavı yoluyla yerleşen öğrenciler için onaylı ders içerikleri,
  • Nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi (aslı kayıt sırasında aday tarafından ibraz edilecektir.)
  • 12 adet vesikalık fotoğraf
  • Eğitim ücretinin ilk yarısının yatırılmış olduğunu gösterir banka dekontunun aslı,
  • Eksiksiz doldurulmuş “Kayıt Başvuru Formu” ,“Öğrenci Bilgi Formu”, “Anket Formu”nun imzalı asılları.
Bu formlar Üniversitemiz web sayfasında https://thor-oasis.izmirekonomi.edu.tr/forms/ adresinde yer almaktadır. Formlar doldurularak, çıktıları alınıp imzalanacaktır. (Formların doldurulması ile ilgili açıklamalar “Kayıt ve Öğretim Bilgileri”nde belirtilmektedir.)
•         Yabancı Dil Sınavına Giriş Belgesi (Kayıt Başvuru Formu’nun kaydetme işlemi yapıldıktan sonra ilgili butona basarak webden çıktısı alınacak ve kesin kayıt sırasında yetkililere onaylatılacaktır.)

• Eksik belge ile kayıt yapılmaz.
  • Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.
  • Belirtilen tarihler arasında kesin kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
  • Kesin kayıt yaptırmadan önce 1. dönem öğretim ücretinin ödenmesi gerekmektedir.