Dikey Geçiş Sınavı ile Öğrenci Kabulü

ÖSYM tarafından DGS (Dikey Geçiş Sınavı) sonuçlarına göre adayların tercihleri de dikkate alınarak üniversitemizin lisans programlarına yerleştirilmeleri sağlanmaktadır.

DİKEY GEÇİŞ İLE BURS İMKANI
Üniversitemiz önlisans programından mezun olarak Dikey Geçiş Sınavı ile Üniversitemiz lisans programlarına kayıtlanmaya hak kazananlara %25 oranında indirim uygulanır.

DGS TABAN PUANLARI VE 2017 KONTENJANLARI

ÖNEMLİ BİLGİLER

Eksik belge ile kayıt yapılmaz.
Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.
Belirtilen tarihler arasında kesin kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
Kesin kayıt yaptırmadan önce 1. dönem öğretim ücretinin ödenmesi gerekmektedir.

Gizem ÇINAR

İdari İşler