Dikey Geçiş Sınavı ile Öğrenci Kabulü

ÖSYM tarafından DGS (Dikey Geçiş Sınavı) sonuçlarına göre adayların tercihleri de dikkate alınarak üniversitemizin lisans programlarına yerleştirilmeleri sağlanmaktadır.

DİKEY GEÇİŞ İLE BURS İMKANI

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu programlarına tam burslu kontenjandan girerek mezun olan öğrencilerimizden Dikey Geçiş Sınavı ile Üniversitemize lisans tamamlamak için kabul edilenlerin bursları lisans (4 yıllık) programlarında da aynen devam etmektedir.
Ayrıca, üniversitemiz Meslek Yüksekokulu programlarına ücretli kontenjandan girerek mezun olan öğrencilerimizden Dikey Geçiş Sınavı ile Üniversitemize lisans tamamlamak için kabul edilenlerin lisans kademesi ücretlerinden %50 indirim yapılmaktadır.

DGS TABAN PUANLARI VE 2017 KONTENJANLARI

ÖNEMLİ BİLGİLER

Eksik belge ile kayıt yapılmaz.
Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.
Belirtilen tarihler arasında kesin kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
Kesin kayıt yaptırmadan önce 1. dönem öğretim ücretinin ödenmesi gerekmektedir.

Senem YILMAZ

İdari İşler